Main Menu

rtv-logo

agropartner poljoprivreda


 

 

poljoprivrednik-160x100

 

 

agroinfotel

 

Vesti
Dani španske poljoprivrede PDF Štampa El. pošta
Napisao Novosadski Sajam   
sreda, 13 maj 2015 07:06

Ekonomsko i trgovinsko odeljenje Ambasade Španije i španski institut za spoljnu trgovinu organizovali su na ovogodišnjem poljoprivrednom sajmu Dane španske privrede u Srbiji.

Svoju zemlju su predstavili kao lidera u oblasti poljoprivrede i agromehanizacije, a zanimljivo je to što je transformacija i modernizacija u Španiji počela 70-tih godina.

Opširnije...
 
Prvi put proizvodi sa oznakom geografskog porekla PDF Štampa El. pošta
Napisao Novosadski Sajam   
sreda, 13 maj 2015 07:06

Prvi put proizvodi sa oznakom geografskog poreklaPrvi put proizvodi sa oznakom geografskog porekla
Uz finansijsku pomoć Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine,i u organizaciji Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje 'Serbia Organika', i Udruženja 'Futoški kupus' u  Hali 1a, posetioci poljoprivrednog sajma po prvi put ove  godine mogu da vide  proizvode sa oznakama geografskog porekla iz naše zemlje.

Opširnije...
 
Otvoren 82. Medjunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu PDF Štampa El. pošta
Napisao Vesna Jovanović   
ponedeljak, 11 maj 2015 18:45
Sajam otvorio ministar finansija Dušan Vujović

“Agrar je najvažniji resurs naše zemlje, a na putu evropskih integracija spremni smo da uradimo svoj deo posla, da kompletiramo infrastrukturu, unapredimo sistem podsticaja u poljoprivredi i da umesto podržavanja stare ekstenzivne proizvodnje podržimo proizvodnju visoko vrednih proizvoda, koja će Srbiji dati dohodak mnogo viši od dosadašnjeg” rekao je ministar finansija Dušan Vujović.

Opširnije...
 
Zadrugari čekaju novi zakon PDF Štampa El. pošta
Napisao Stevan Davidović   
utorak, 05 maj 2015 10:34

Zakonodavno, zadruge su u nadležnosti Ministarstva privrede, ali su suštinski vezane za poljoprivredu, pa bi resorno ministarstvo trebalo više da koristi taj oblik udruživanja za relizaciju svoje politike, kaže sekretarka Zadružnog saveza Vojvodine Jelena Nestorov. Vlada odredjeno nerazumevanje, žali se ona.

Opširnije...
 
Пољопривредници Вучићу: Не земљу странцима PDF Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
ponedeljak, 04 maj 2015 07:43

До пољопривредне редакције РТВ а је стигло саопштење које су четири репрезентативне асоцијације пољопривредника (Савез аграрних удружења Војводине са седиштем у Сенти, Асоцијација пољопривредника са седиштем у Новом Саду, Асоцијација пољопривreдника СПАС са седиштем у Краљеву као и Банатска Асоцијација пољопривредника са седиштем у Ковачици) упутиле премијеру Србије Александру Вучићу писмо а које се односи на аранжман са немачком компанијом Тенис.

Opširnije...
 
«PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj»

Strana 10 od 51
 

Posetilaca

Imamo 15 gostiju na mreži

Prijatelji DANdaes