Main Menu

rtv-logo

agropartner poljoprivreda


 

 

poljoprivrednik-160x100

 

 

agroinfotel

 

POSTANITE PRIJATELJ DRUŠTVA AGRARNIH NOVINARA PDF Štampa El. pošta

Poštovani.
Društvo agrarnih novinara vam pruža ruku saradnje.
Spremni smo da, za vaše potrebe, organizujemo konferencije za novinare, posete vašoj firmi i vašim poslovnim partnerima. Osnovni cilj je da novinari budu izvorno informisani kako bi blagovremeno, celovito i istinito obaveštavali javnost, što je od presudnog značaja i za medijsku promociju i uspeh u poslovanju vaše firme. U tome imamo višegodišnje pozitivno iskustvo. Od našeg osnivanja 2003. godine redovno organizujemo konferencije za novinare, razgovore sa ekspertima, stručnjacima i političarima, posećujemo opštine, asocijacije poljoprivrednika, firme i pojedince čija je delatnost vezana za agrar kod nas i u inostranstvu.
Za početak predlažemo da sa 5.000 dinara steknete status prijatelja Društva agrarnih novinara. Time bi se uspostavila naša međusobna direktna veza i prilika da dva puta godišnje, na našem sajtu www.agrodan.org, objavljujemo vaše propagandne poruke, koje će pratiti novinari u štampi, na radiju i televiziji na pet jezika naroda i narodnosti u Vojvodini, sa dometom informacija i izvan granica Srbije.   
Spremni smo i na druge oblike saradnje za koje ste zainteresovani.
Molimo vas da nam što pre odgovorite kako bismo se dogovorili oko detalja ove saradnje i blagovremeno obavili sve potrebne pripreme.
S poštovanjem,
Predsednik DAN
Branko Krstin
064/228-79-03

U Novom Sadu,
11.05.2011. godine
 
 

Posetilaca

Imamo 21 gostiju na mreži

Prijatelji DANdaes